Over deze website

Over deze website

Deze website is zonder problemen getest met de browsers Chrome, Firefox en Explorer. De browser Edge toont mogelijks geen bevestiging van de inschrijving maar verwerkt wel de registratie. Webbrowsers zoals Chrome, Firefox, Edge enz. bewaren sommige informatie in hun cache. ‘Shift+Ctrl+R’ (Windows) of Shift+Command+R (Apple) zorgt voor een geforceerde reload. Deze toetscombinatie zorgt ervoor dat de browser de pagina zal herladen van de webserver, zodat de laatste versie getoond wordt. In de meeste gevallen werkt dit, doch niet altijd, soms moet de cache handmatig geledigd worden bij de instellingen van de browser. 

This website has been tested without any problem with the browsers Chrome, Firefox and Explorer. The browser Edge possibly does not show the confirmation of the registration but the entry is processed. When you use a web browser, like Chrome, Firefox, Edge etc. it saves some information from websites in its cache. ‘Shift+Ctrl+R’ (Windows) of Shift+Command+R (Apple) triggers a forced reload. This causes the browser to re-download the page from the web server, ensuring that it always has the latest copy. In most cases this works fine, but not always, sometimes the cache memory must be deleted in de browser’s settings.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *